marți, 12 decembrie 2017

Targul de Craciun Bucuresti

de Anca Stefana Ciolacu
Peste 100 de căsuţe cu obiecte artizanale, decoraţiuni de Crăciun şi bunătăţi îşi aşteaptă vzitatorii în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pentru prima dată, târgul de Crăciun din Bucureşti se desfăşoară într-o nouă locaţie, mai spaţioasă.
Până pe 30 decembrie, cei din Bucureşti pot vizita Casa lui Moș Crăciun, patinoarul, caruselul şi alte atracţii oferite în târg.
Pentru cei aflaţi în căutarea unui cadou, opţiunile sunt diverse: globuri de sticlă pictate manual, dulciuri şi băuturi româneşti, produse ecologice şi artizanale, ţesături, costume populare sau păpuşi.


În miros de vin fiert, turta dulce şi cu luminiţe decorative, târgul oferă şi concerte, spectacole de teatru şi grupuri de colindători, seara şi
mai ales în timpul weekendurilor.


Atmosfera de Crăciun nu este prezentă doar în zona Constituţiei, târguri şi petreceri stradale vor avea loc şi în Centrul Vechi – ALT.Crăciun, Rembrandt Christmas Festival sau atelierele de Crăciun de pe strada Şelari; Piaţa George Enescu cu Atheneum Christmas Fairy sau Parcul Tineretului cu Festivalul Fulgilor de Nea.
Dacă nu v-am dat încă suficiente motive să vizitaţi Bucureştiul, iată încă unul! Capitala este singurul oraş din România inclus pe lista celor mai frumos împodobite destinaţii din Europa.

Conform unui top al site-ului de ştiri MSN, Bucureştiul se află pe locul 3, alături de Paris şi Berlin. Peste 3 milioane de beculeţe au fost aprinse în capitală, în 52 de locaţii, pe un traseu de 29 de kilometri.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu