luni, 16 ianuarie 2017

O tânără din Sfântu Gheorghe are nevoie de ajutorul nostru!

În 2011 Eliza a fost diagnosticată cu "Sarcom cu celule clare la călcâi", mai exact cu cancer. A urmat o perioada grea cu multe intervenții, atât în țară cât și în Ungaria. Nu a trecut mult timp, iar în 2015 cancerul a recidivat la plămân, diagnsoticul a fost metastaze pulmonare. De atunci se luptă cu dureri mari, incapacitatea de a-și mișca brațul stâng și alte stări.În România șansele bolnavilor sunt foarte mici, așa că familia și prietenii au decis să o ajute sa meargă în Turcia la o clinică privată. După mult efort și o amplă campanie lansată de un prieten de al acesteia, s-au strâns 8000 de euro, inițial a fost vorba că analizele vor costa 2500 de euro, dar medicii din Turcia au decis să îi mai facă un set de analize, astfel că suma totală a ajuns la 7000 de euro. În prezent, Eliza așteaptă rezultatul analizelor, imediat ce va sosi rezultatul, va sosi și schema tratamentului ce va costa câteva zeci de mii de euro, timpul de așteptare e de o lună, timp în care trebuie să strângă câteva zeci de mii de euro, pentru a se pregăti din timp. Tot ce știe în acest moment e că are metastaze la plămân, oase și picior. Eliza își dorește să ducă o viață normală, să scape de durerile puternice pe care le are și să poată să meargă în continuare la facultate.  
Pentru a o ajuta pe tanara, o persoana cu inima mare a donat un numar semnificativ de albume monografice cu Romania, realizate in conditii grafice excelente, pe coala velina, in format A4 si foarte bogate informational. Lucrarea are 304 pagini si este scrisa in 4 limbi: romana, engleza, franceza si germana, fiind o adevarata capodopera pentru iubitorii turismului. Pretul unui album este de 140 lei (cu transportul inclus prin Posta Romana)
O alta varianta sunt donatiile benevole. Haideți să o ajutăm fiecare cu câte puțin! Orice leu îi poate salva viața!
Pentru donații există 3 conturi, două în lei și unul în euro, toate deschise la Banca Transilvania:
Cont euro:
Iosub Cosmin Teodor
IBAN: RO53BTRLEURCRT034952101
SWIFT: BTRLRO22

Conturi lei:
Iosub Cosmin Teodor
RO06BTRLRONCRT0349521201
 Elizabeth Cotioraș:
RO62BTRLRONCRT0346422401


Un comentariu:

  1. O lucrare exceptionala poate, prin achizitionare, salva viata unei tinere! Hai sa ajutam! Afla cum si distribuie, te rog!

    RăspundețiȘtergere