luni, 21 mai 2018

Dubai, oraşul care nu doarme niciodată

de Claudiu Padurean
  Cine are nevoie de somn când sunt atâtea de văzut şi de făcut? Indiferent că faci doar un scurt popas în Dubai sau îţi doreşti să scoţi cât mai mult din călătoria ta aici, întotdeauna vei avea ceva de făcut, indiferent de oră. Citeşte aici ghidul nostru a 24 de ore într-un oraş ce nu doarme niciodată, potrivit ClujInsider.ro.

Iată cum îşi poate petrece un turist o zi în Dubai:

05.00 – Piaţa de fructe şi legume Al Aweer
Porneşte în forţă la piaţa de fructe şi legume Al Aweer, care adună unele dintre cele mai proaspete fructe şi legume din ţară, toate disponibile la preţuri negociabile. Această piaţă vibrantă este o simfonie de culori, sunete, mirosuri şi peisaje, oferind astfel o experienţă aflată la polul opus faţă de cea a unui în supermarket. Nu-ţi uita aparatul foto!
06.30 – Pista de biciclete Al Qudra
Cu o privelişte spectaculoasă la răsărit, pista de biciclete Al Qudra e locul perfect pentru cei aflaţi în căutarea aventurii. Pista de 86 de kilometri lungime oferă panorame spectaculoase asupra dunelor din deşertul Dubai, iar pe măsură ce înaintezi pe parcursul ei, s-ar putea chiar să întâlneşti fauna locală, spre exemplu maiestuosul oryx (şi, ocazional, câte un cal şi un călăreţ).
08.30 – Mic dejun lângă valurile de la Kite Beach
Gurmanzii se vor simţi răsfăţaţi de paleta largă de restaurante trendy, cafenele şi concepte culinare interesate, toate la o aruncătură de băţ de apele limpezi ale Golfului Persic. Faleza de la Kite Beach are şi o
Afla mai multe pe http://www.clujtoday.ro/26378-dubai-orax15ful-care-nu-doarme-niciodat.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu