luni, 4 aprilie 2016

Umbra lui Snoop Dogg la Bogata. Aproape 3000 de oameni au venit la Jazz in the Park în comuna mureşeană

de Bianca Padurean
De la Bogota la Bogata. Aşa se poate rezuma o greşeală de localizare geografică făcută de artistul american Snoop Dogg care şi-a dat check-in în comuna mureşeană, în loc de capitala Columbiei. Numai că greşeala lui a avut un final fericit: organizatorii festivalului Jazz in the Park au decis să valorifice notorietatea de care s-a bucurat, peste noapte, localitatea rurală şi au mutat jazz-ul, pentru o zi, la Bogata.
Muzică bună, ascultată tihnit, întins la soare sau în hamace, degustări de bunătăţi locale şi multă relaxare şi voie bună. Aşa a fost atmosfera de la Bogata, de pe terenul de sport aflat între cele două biserici ale comunei. Acolo a avut loc o ediţie neaşteptată a Jazz in the Park, festivalul care face de ani buni, istorie, la Cluj. Organizatorii au estimat că vor avea parte de peste 1000 de participanţi, dar au avut plăcuta supriză să aibă aproape 3.000.
“Este un moment incredibil! Eu, personal, trăiesc un moment despre care doar am citit: Woodstock ’69, când au venit mai mulţi oameni decât se aşteptau, dar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu