vineri, 23 octombrie 2015

Targ de Craciun la Viena

OFERTA EARLY BOOKING pt. inscrieri cu plata integrala pana in 15.10.2015
              175 EUR, 155 EUR

 Targul de Craciun din Viena are loc in fiecare weekend incepand cu a doua jumatate a lunii Noiembrie pana in  25 Decembrie. Aici veti gasi cu siguranta un cadou special pentru familie sau prieteni. Piata de craciun din Viena este probabil una dintre cele mai cunoscute piete de Craciun din lume. Ornamente, figurine, jucarii, turta dulce si tot felul de obiecte de artizanat sunt vandute in fata Primariei si in curtea Palatului Schonbrunn. Aroma vinului fiert, mere coapte si castane prajite va vor trezi cu siguranta amintiri frumoase din perioada copilariei.
PERIOADA: 28 Noiembrie - 1 Decembrie, 10 – 13 Decembrie,17 – 20 Decembrie 2015
TRASEU 1: Tg.Mures - Sighisoara – Medias – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta – Viena si retur;
 2: Brasov – Sighisoara – Alba Iulia – Cluj – Arad – Budapesta – Viena si retur;
SERVICII ASIGURATE:
- 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 3* in zona Mosonmagyarovar
 si Hotel 4* in zona Viena (camere cu 2 si 3 paturi):
  • 1 noapte zona Mosonmagyarovar
  • 2 nopti zona Viena
- transport autocar clasificat standard international
- ghid insotitor
- shopping la magazinele de la Parndorf sau la complexul comercial SCS
PROGRAM
ZIUA 1: - plecare din Romania; deplasare spre Ungaria, cazare in zona Mosonmagyarovar;
ZIUA 2: - mic dejun; deplasare spre Viena unde vom vizita Ringul, Palatul Hofburg, Parcul Hofburg si statuia lui Mozart, Domul, participare la piata de Craciun;
- cazare in zona Viena;
ZIUA 3: - mic dejun;

- vizita Viena: Palatul Schonbrunn, Gradina Zoologica, Muzeul trasurilor, participare la piata de Craciun;
- cazare in zona Viena;
ZIUA 4: - mic dejun; deplasare spre Romania;
- pe traseu scurt popas in Budapesta pentru a vizita Cetatea, Bastionul Pescarilor, Labirintul, magazinul de mineralogie.
Descrierea hotelului din zona Viena:
Das Steinberger 4* este situat în mijlocul frumoasei Păduri Vieneze, hotelul se bucură de o poziţie perfectă între oraş şi zona rurală. Acest hotel este dotat cu SPA si piscina interioara. De asemenea, oaspetii se pot bucura de un mic dejun variat. Camerele acestui hotel ofera prin facilitatile lor tot confortul oaspetilor.

In pret nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice, plata mijloacelor de transport in comun si asigurarea medicala. Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza. Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic. Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare. Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de 30%. Agentia SC VELIMED SRL este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare OMNIASIG SA, prin polita seria H nr. 24007 eliberata in data de 06.04.2015. ACTE NECESARE: buletin tip card sau pasaport valabil minim 6 luni, acordul parintilor legalizat la notar pentru persoanele minore, si cazier judiciar pentru persoana care ii insoteste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu