miercuri, 11 aprilie 2018

CHICHEN ITZA – cel mai turistic sit arheologic din Yucatan

de Butterfly
      Am visat multi ani sa ajung la Chichen Itza, cel mai popular sit arheologic din Mexic, si iata ca acum am avut ocazia sa imi indeplinesc acest vis. Inima mi-a batut cu putere cand autocarul a parcat intr-o mare de alte autocare si masini de toate tipurile si am pornit cu nerabdare in suflet spre intrare.
         Peste tot vanzatori ambulanti de absolut orice iti poti imagina, mii de turisti, legiuni si cohorte tropaitoare venite din toata lumea, praf, galagie si conversatii in toate limbile posibile, cam asa se prezenta Chichen Itza cand am debarcat noi.
         M-am gandit ca poate nu incapem cu totii dar stati linistiti, situl este foarte mare si foarte bine intretinut. Dintre toate siturile din peninsula asta este cel mai putin salbatic, foarte multa lume se inghesuie aici, iar vegetatia a fost perfect curatata de pe obiective, cred ca au fost chiar si spalate altfel nu imi explic faptul ca erau foarte albe spre deosebire de alte locuri unde totul parea salbatic. Parea ca aici natura si jungla au dat inapoi in

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu