vineri, 25 noiembrie 2022

S-a deschis West Side Christmas Park – ediția a doua

 

de Livia Manzatu

25 noiembrie 2022...
Asteptat cu mare interes de copii și de cei mari, Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei, intitulat West Side Christmas Park, și-a deschis astăzi porțile la ora 18 fix.
Lume multă, copii ținuți de părinți pe umeri, adolescenți și adulți, toți așteptau cu nerăbdare începerea spectacolului de deschidere. Pe scena ridicată aproape de cuva lacului unde, la fel ca și anul trecut, s-a desfășurat Târgul de Crăciun cu tentații care mai de care și bunătăți, a urcat mai întâi Gașca Zurli în aplauzele tuturor, dar mai ales ale copiilor. A fost invitat apoi pe scenă primarul sectorului 6 care a rostit câteva cuvinte de bun venit și a deschis în mod oficial Târgul, dând semnalul pentru aprinderea luminițelor de Crăciun. Pe fundalul sonor al piesei Let it go din filmul de desene animate Frozen a urmat un spectacol impresionant de artificii. Spectacolul a continuat pe aceeași scenă cu alți artiști care au întreținut atmosfera spre bucuria copiilor.
Târgul este deschis până pe data de 27 decembrie, iar scopul său este de a atrage tot mai mulți doritori în workshop-urile și atelierele tematice pentru copii și adulți, spectacole de lumini – în premieră pentru București. Acest proiect este finanțat din fonduri private, organizatorul proiectului fiind UNTOLD Universe, creatorul spectacolelor UNTOLD și NEVERSEA.
Așadar, anul acesta Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei are toate ingredientele necesare să vă facă să îl vizitați. Colajul de imagini din filmulețul de mai jos sper să vă convingă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu