sâmbătă, 27 noiembrie 2021

Atmosfera de la Praga, in... prag de Sarbatori

 de Ludmila Ciobanu

Praga are farmecul ei aparte, ne cucerește și ne uimește de fiecare dată, mai ales în perioada Adventului si nimeni nu ne va fura atmosfera de Crăciun, chiar dacă s-au anulat târgurile. Guvernul ceh a aprobat starea de urgență pentru 30 de zile. Ce măsuri se aplică până pe 25 decembrie? Restaurantele, barurile, discotecile se închid la ora 22. Târgurile de Crăciun sunt interzise, ca si consumul de alcool în public, de alimente în centrele comerciale, precum și în așa-numitele food courts si toate evenimentele publice cu mai mult de 100 de persoane. Restricțiile nu mai sperie pe nimeni azi, iar lumea își dorește sărbătoare așa că au luat cu asalt piața Orașului Vechi, s-au pozat împreună cu familiile si prietenii la pomul de Crăciun frumos împodobit, au mâncat un trdelnik și s-au bucurat de atmosfera feerică pe care doar Praga o poate dărui. 

3 comentarii:

  1. Ludmila este o ghida de exceptie! Am fost cu dumneavoastra la Praga si tin minte ce tur splendid ne-a facut acolo. Salutarile mele si Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, doamna Coca. Este o adevarata placere sa vedem Praga acompaniata de povestile acestei adevarate profesioniste. Spirit enciclopedic, cu o finete si o elocinta care o face de stimat, Ludmila este si pentru mine o colaboratoare care ofera plus-valoare vizitelor din capitala Cehiei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Praga...ce dor imi e de ea!

    RăspundețiȘtergere